Over ons

Hoe het allemaal begon... 

Al een aantal jaren geleden schafte Daphne een goede mixer aan. Bakken werd een hobby. In de vrije uurtjes werden er taarten, cupcakes, koekjes en broodjes gebakken in de oven in Zierikzee. Allemaal voor zichzelf en haar ouders en broertje. ;-) Toen ze het steeds drukker kreeg kwam het bakken helaas op een laag pitje te staan.. 

Begin april 2020 ontdekte Marit het plezier in bakken. Ja.. door Corona. Heeft het ons toch nog wat goeds gebracht laten we maar zeggen. Daphne had grootse dromen van een eigen bakkerij, maar durfde dit eigenlijk niet alleen aan. Toen we er beide achter kwamen dat het bakken toch wel erg leuk was, sprongen we in het diepe. De zoektocht naar een leuke naam en een goed assortiment begon! 

Naast dat we beide een vaste baan hebben, werd Two Sweet geboren 

Een heleboel taarten, cupcakes en koekjes later werd het zo druk dat we Two Sweet inschreven bij de KVK. Op 1 januari 2021 werd Two Sweet écht officieel! Met heel, heel veel liefde bakken we de lekkerste koeken, brownies, blondies en andere speciale taarten voor jou!

 

Over Daphne

Hi! Ik ben Daphne, 26 jaar en geboren Zierikzeeënaar. Een echte stoepeschieter die nu in het kleine dorpje vlakbij woont: Nieuwerkerk. Sommigen van jullie hoor ik denken... Waar ligt dit?! Nieuwerkerk ligt op het altijd mooie Schouwen-Duiveland in Zeeland. Een eiland waar ik nooit meer weg wil ♥ Ik heb naast Two Sweet nog een vaste baan in Renesse, bij Bagpoint Renesse en Stekkerscooter.

Zoals je hierboven misschien gelezen hebt is het bakken bij mij al jaren terug begonnen als hobby. De heerlijkste creaties, niet altijd allemaal even mooi kan ik je zeggen, toverde ik uit mijn mixer. Door drukte kwam het op een laag pitje te staan, maar sinds de pandemie ben ik weer begonnen met bakken. En nu voor 'het echie'. 

170 taarten, brownies, blondies en cookies verder..

Vanaf het begin, in mei 2020, ging het heel hard met bestellingen. Onze lieve vrienden, familie en kennissen bestelden en hielpen bij de mond-tot-mond reclame en social media kanalen. 1000 maal dank! Begin 2021 waren we meer dan 170 bestellingen verder dus werd het tijd voor een beetje uitbreiding: een webshop. 

Ik zoek met liefde urenlang naar goede recepten, ik test ze ook, samen met Marit, allemaal met evenveel liefde ;-), speciaal voor jullie. Als je een bestelling doet, bedankt ♥ Heb je onze website bezocht (yes want je leest dit), bedankt! ♥ Hopelijk mogen we je blij maken met een heerlijke koek, een brownie, blondie, een bruidstaart of persoonlijke taart!

 

© 2020 - 2024 Two Sweet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel