Bruidstaarten

Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je waarschijnlijk een prachtige bruidstaart om van te kunnen genieten op jullie dag. Bij Two Sweet kun je jouw heerlijke, mooie bruidstaart, bruids cupcakes en sweet tables bestellen. 

Jullie persoonlijke smaak uitgewerkt in jullie bruidstaart

Een bruidstaart is voor veel mensen iets bijzonders. Iets waar hun gekozen thema en persoonlijkheden in naar boven komen. Daarom vinden we het belangrijk om te beginnen met een face-to-face gesprek (als dit kan natuurlijk) eventueel met een proeverij van zelf gekozen smaken. 

Bruidstaart proeverij

Bij de proeverij maken we een aantal smaakcombinaties waarvan jullie denken dat ze goed passen in jullie bruidstaart. Natuurlijk kunnen we jullie ook altijd van advies voorzien! Tijdens de proeverij proeven jullie de verschillende taartjes / cupcakes en kiezen jullie de uiteindelijke smaak of smaken. Daarnaast is de proeverij een uitgelezen kans om wat meer te weten komen over jullie en de bruiloft!

Kosten bruidstaart & proeverij

Een proeverij voor een bruidstaart kost bij ons €30,- voor 2 personen. Jullie kiezen 2 smaken cake en bij elke smaak cake maximaal 2 vullingen. Hier maken wij 2 kleine taartjes van. Uiteraard mogen jullie de taartjes mee naar huis nemen om nog eens te proeven!

De kosten voor de bruidstaart op maat is sterk afhankelijk van hoe de taart er uit komt te zien. Gemiddeld liggen de kosten bij Two Sweet tussen €5,- en €7,- per persoon. 

Een proeverij aanvragen of ons een berichtje sturen over jullie trouwdag? Klik hier om Whatsapp te openen!
  
                                                                                                  

      

      

 

        

 

© 2020 - 2024 Two Sweet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel