5 voordelen van mijn Maxima Planeetmenger

Door Daphne
Geupload op 15-01-2022

 

Ben je aan het afwegen of een Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger iets voor jou is? Ben je al een aantal dagen, of misschien wel weken aan het twijfelen om deze mixer te kopen? Vandaag zet ik speciaal voor jou, 5 voordelen op een rijtje van mijn Roze Maxima Planeetmenger. Want ja.... ik kan niet meer zonder 'm! 🙃

Over Daphne & over Two Sweet

Daphne hier van www.two-sweet.nl! Voor degenen die ons nog niet kent. Ik ben een thuisbakster, jup, ik bak vanuit de keuken in mijn huis. Hier fabricieer ik de meest bijzondere gepersonaliseerde taarten, dripcakes, bruidstaarten. Daarnaast maak ik ook overheerlijke ambachtelijke koeken, met bijzondere vullingen zoals; Lotus Speculoos, Zeeuwse Bolus of Stroopwafel. Dit alles doe ik samen met mijn beste vriendin, Marit. 

We zijn gestart in mei 2020 en zijn inmiddels heel hard gegroeid. Zo hard, dat er in mijn achtertuin straks een eigen bakkerij komt te staan! 🤯

Mijn Maxima PlaneetmengersMijn Maxima Planeetmenger naast de oude KMix

Let's get to business. In de keuken staan 2 Planeetmengers van 7 liter, allebei van Maxima Kitchen Equipment. Ik startte met
de roze variant. Ik dacht, doe eens gek 😉, het is ook de kleur van de Two Sweet huisstijl, dus 1+1=2. Je kunt extra onderdelen aanschaffen, hier kom ik later op terug, maar ik besloot na een half jaar nog een Planeetmenger te kopen, dit keer een zwarte. Inderdaad.. zo blij was ik met m'n roze aanwinst! Hiernaast zie je het grootte verschil met mijn oude KMix en m'n Maxima Planeetmenger! >>

Ook Marit is groot fan overigens. Zij heeft er afgelopen maand ook eentje aangeschaft nadat ze gek werd van haar andere mixer. Een mint groene was haar keuze, de eyecatcher van haar (zwart met grijze) keuken kun je wel zeggen. 💚

 

De 5 grootste voordelen, volgens ons!

Je vraagt je vast af, waarom zijn wij zo enthousiast over de Maxima Planeetmengers? Dat zullen we je hieronder uitleggen! 

1. Hij is stil

Punt 1 is één van de belangrijkste voor ons, aangezien we in huis staan en er ook andere mensen in dit huis rondlopen 😉. Maar ook voor jezelf is dit natuurlijk ideaal. Onze oude mixers maakten zo verschrikkelijk veel lawaai, dat toen we de Planeetmenger van Maxima Kitchen Equipment binnen kregen, we met ons mond vol tanden stonden. 
We moeten natuurlijk ook een beetje reeël blijven, er is altijd wat geluid. Als je de Maxima mixer naar de hogere standen draait komt er uiteraard wat meer geluid bij kijken. Maar dit is niets vergeleken met andere merken. 

2. I mean.. 7 liter?!

De. Mengkom. Is. 7. Liter. Dit is de grootste mixer ( en volgens mij de kleinste planeetmenger ) die je gaat krijgen voor zo'n betaalbare prijs. Door de kracht van de machine en deze 7 Liter grote mengkom, kun je niet alleen een heleboel taart en koekjes maken, maar kneden mijn Roze en Zwarte Planeetmengers ook tot 2 kg pizzadeeg en tot 1,5 kg brooddeeg per keer, per mixer. 
Dit is natuurlijk niet alleen ideaal voor een thuisbakker, maar ook voor iemand die graag zijn eigen degen maakt, als hobby graag in de keuken staat, of ja. voor iedereen eigenlijk wel! Want de Maxima Mixer is geschikt voor alles en iedereen, waarmee we gelijk een bruggetje hebben naar punt 3!

3. De eenvoud

Het simpele design geeft iedereen de kans om deze hoge kwaliteitsmixer te gebruiken. Omdat ze zich bij Maxima Kitchen Equipment hebben gefocust op de eenvoud en de bakkers onder ons, is deze Planeetmenger precies hiervoor bedoeld, meer niet. Dit maakt de bediening, het schoonmaken en ook de functies heel simpel en veilig te gebruiken: 

  • Aan de zijkant zit een hendel, wanneer je hier aan draait kun je de kop van de mixer omhoog doen en de mengkom verwijderen.
  • De mengkom zit stevig vast, maar hoef je maar een kleine slag te draaien om 'm los te maken ( helemaal top ).
  • Een veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat de mixer afslaat wanneer de kop omhoog komt. 
  • Met de aparte start- en stopknop kun je de Maxima Planeetmenger aan- en uitzetten op dezelfde stand. Je gaat dus gemakkelijk weer door waar je mee bezig was.
  • De andere knop is een draaiknop, waarmee je simpel naar de volgende (van de 11!!) standen kunt overgaan. 

4. 11 verschillende standen

De 11 standen van mijn Planeetmenger zijn echt ideaal. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat dit écht een groot voordeel is. Doordat je uit zoveel standen kunt kiezen kun je het mixen precies afstellen op hoe het deeg gekneed, gemixt of gemengd moet worden. De snelheden verschillen van 100 rondjes per minuut, tot maar liefst 938 rondjes! Voor bijvoorbeeld Macarons is dit heel belangrijk, of wanneer een deeg zwaarder is, zoals Pizza deeg, kan deze machine het gewoon aan met de hogere en krachtigere standen. 

5. Sterke onderdelen 

Ook de onderdelen zijn sterk en krachtig, net als de machine. De mensen van Maxima Kitchen Equipment hebben hier flink op zitten broeien. Welke kleur van de 7 Liter Planeetmenger je ook kiest, je krijgt er altijd een deeghaak, beslagvleugel, garde en kunsttof beschermkap (met vulopening) bij. Hierdoor kun je de meest uiteenlopende baksels maken. 
Wat ik persoonlijk echt fantastisch vindt aan de onderdelen, is dat ze allemaal vaatwasser bestendig zijn. Ik heb een hekel aan afwassen, waardoor dit echt een uitkomst is. Onderdelen van andere merken kunnen dit (ja zelfs tegenwoordig) nog steeds niet goed aan, of ze slijten er een stuk sneller door. 

6. BONUS 

Oké nog eentje dan! Ik weet dat functionaliteiten van een Planeetmenger of mixer voor je thuis misschien heel belangrijk zijn. Maar die kleurtjes, zijn toch gewoon fan-tas-tisch. Maxima Planeetmengers, wel alleen die van 7 Liter overigens, heb je in een regenboog aan leuke kleuren 😍 Je checkt ze hieronder:

💙 Pastel blauwe Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter
❤️ Rode Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter
💖 Roze Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter
🖤 Grijze Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter
🤍 Witte Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter
💚 Pastel groene Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter
💛 Goud gele Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter
🖤🖤 Zwarte Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger 7 Liter

Overtuigd?! 

Hebben we je twijfel kunnen weg nemen en ben je klaar om een Maxima Kitchen Equipment Planeetmenger aan te schaffen? Ik zou zeggen; wacht niet langer. Via de links hier boven shop je jouw favoriete kleur in een handomdraai bij bol.com!

© 2020 - 2024 Two Sweet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel